… sau sa ne jucam de-a internetul.
Inainte sa continui acest post vreau sa declar ca intre mine si persoanele implicate nu exista nici o disputa personala sau profesionala si ca site-urile in cauza nu au avut de suferit din cauza mea sau a altora. De asemenea nici un fel de informatie cu caracter privat nu a fost divulgata unor alte persoane.
Multe firmele “de internet” din Romania traiesc foarte bine (hai sa nu exagerez, doar bine) de pe urma clientilor importanti pe care ii promoveaza in online, de pe urma chiriilor pe hosting si din consultanta media(asta nu stiu exact ce inseamna).
Poate una dintre cele mai populare astfel de afaceri este cea a lui Iulian Comanescu (sau) care se joaca on-line cu nume foarte importante din diverse domenii.Unele produse ale firmei sus amintite sunt de apreciat, altele sunt chiar foarte foarte interesante, iar altele lasa mult de dorit, dar nu asta este subiectul acestei scrieri.
In seara asta oricare dintre site-urile urmatoare puteau sa afiseze pe prima pagina “www.negrupealb.com”.
- http://www.vreisite.ro/
- http://www.albalact.ro/
- http://www.atufinance.ro/
- http://www.birex.ro/
- http://www.bursaport.ro/
- http://www.foto-magazin.ro/fotomarket-detalii.php?ID=9226
- http://www.indecis.ro/
- http://www.lucrez.ro/
- http://www.newpixel.ro/
- http://www.psihologia.ro/nou/
- http://www.vreisite.ro/
- http://www.valean.eu/
- http://www.infotext.ro/
- http://www.coramed.ro/
- http://www.euromag.ro/
- http://www.imodeblog.ro/
- http://www.arenatv.ro/
Intrebarea ce ma framanta este “Clientii vostri stiu de-a ce va jucati?”



Doamna Adina Valean stie ca oricine poate sa afle parola blogului sau si sa posteze poze erotice cu Elena Udrea?
Sper sa va sesizati in legatura cu aceste “greseli” si sa demonstrati clientilor ca nu degeaba va platesc.
Later Edit: Si parola blogul domnului Comanescu este deductibila din cele de mai sus. Nu am sa o public, dar mai pot pune un screenshot: